Верес до кінця тижня визначиться щодо кількох футболістів

У низки гравців рівненського клубу 15 червня закінчуються контракти

Як стало відомо Sport.ua, до кінця поточного тижня «Верес» ухвалить рішення про те, з ким із футболістів, у яких закінчуються контракти, підписувати нові угоди.

За нашою інформацією, з деякими з них уже обговорюються умови можливого продовження співпраці, з кимось за стіл переговорів у клубі ще не сідали, але при цьому і не повідомляли про плани розлучитися.

Закінчується термін дії контрактів у воротаря Євгена Паста, захисника Євгена Шевченка, півзахисників Андрія Кухарука, Олександра Кучеренка та Владислава Шарая.

Раніше вільними агентами «Верес» залишили захисники Василь Курко і Денис Балан, півзахисник Станіслав Шарай і нападник Михайло Шестаков.

Крім того, 30 червня закінчуються угоди у трьох гравців, орендованих у «Полісся», - захисника Євгена Морозка, півзахисника Дениса Янакова і нападника Дмитра Шастала. Їхня доля визначиться пізніше, тим паче що у двох із них цього місяця закінчуються контракти з житомирським клубом.

За підсумками минулого сезону «Верес» посів 13-те місце в УПЛ, після чого відстояв право виступати в еліті в стикових матчах з «Епіцентром» (1:1, 3:1).

Раніше стало відомо, що хавбек «Вереса» зацікавив два клуби УПЛ і два зарубіжних клуби.

Крім того, «Верес», який нещодавно повернув до своїх лав клубного рекордсмена Руслана Степанюка, готує ще одне повернення.

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 15:40 12

Тренер нарікає на реалізацію моментів