Не Довбик та не Судаков. Гура назвав свого Лева матчу проти Молдови

Головний тренер «Шерифа» високо оцінив гру Миколи Шапаренка

Український головний тренер тираспольского «Шерифа» Юрій Гура поділився думками щодо гри декількох гравців «синьо-жовтої» команди у товариському матчі проти Молдови (4:0).

- Кого виділите із наших гравців та кому віддасте нагороду «Лев матчу»?

- Мені дуже сподобався Шапаренко, тож «Лева матчу» віддам йому. Микола зараз набрав дуже гарні кондиції і був одним з найкращих на полі. Перше враження - що в нього взагалі помилок не було у цьому матчі. Він відкривався між лініями та вів гру. Також відзначу Судакова і Циганкова. Конопля класно відіграв, такий настирний хлопець, вигравав верхову боротьбу.

- Зі старту вийшов Яремчук, а не Довбик. Що думаєте про наших форвардів?

- Вони - різнопланові нападники. Яремчук робить досить багато чорнової роботи, відкривається між лініями і зараз на ходу. Довбик у своєму репертуарі: захисники суперника б'ються об нього, як об скелю. Чомусь мені здається, що на Євро починати буде саме Яремчук.

- Що скажете про Мудрика?

- Він грав у своєму стилі, на швидкості, але у нього досі немає завершення. Правий захисник Молдови Кожокару - один із найшвидших гравців у їхній команді, але Мудрик його просто оббігав у першому таймі. У другому таймі Михайло вбігав у вільні зони, проте втрачав м'яч. Такі самі помилки, як і в Челсі.

- У товариських матчах Ребров дав можливість зіграти всім воротарям. Хто буде основним на Євро: Трубін, Бущан чи Лунін?

- Моя думка - Лунін. Хоч Молдова і не створювала багато моментів, але було видно, що Лунін почувався впевнено і передавав свій спокій захисникам. Хоча всі наші воротарі дуже високого класу і можна ставити кожного з них, гру воно точно не зіпсують.

- Що скажете про ветерана Степаненка, каші ще не псує?

- Думаю, Степаненко буде основним на Євро. Тарас, незважаючи на вік, все підчищає в опорній зоні. Поки здоров'я у нього вистачає. Бражку ще бракує досвіду матчів такого рівня. Але йому потрібно вже готуватися та мужнішати, бо Степаненко не вічний.

- Були такі гравці у нашої збірної, які випадали із гри?

- Трохи випадали гравці, які вийшли на заміни. Після замін гра трохи заспокоїлась, в України почались втрати м'яча. Основа виглядала набагато цікавіше. Хочеться, щоб ці 11 гравців вийшли з румунами і зробили результат.

- Як думаєте, наш склад проти Молдови буде основним на Євро?

- Думаю, так. Сергій Станіславович проти Молдови награвав склад на румунів.

Дмитро Вербинський Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 06:34 0

Поєдинок відбудеться 28 вересня о 19:30 за Києвом

Коментарі