Спортлікар спрогнозував шанси Миколенка поїхати на Євро

Дмитро Бабелюк не вважає травму захисника надто серйозною

Спортивний лікар Дмитро Бабелюк поділився оновленою інформацією щодо травми захисника збірної України Віталія Миколенка та спрогнозував його шанси поїхати на Євро-2024:

«Вчора Віталію провели екстренну компʼютерну томографію, а не МРТ, як спершу заявив Ребров. Це цілком правильна тактика, адже при травмах гомілкостопу спершу слід виключити перелом. КТ швидка і надійна методика, яка за кілька секунд виконує фото і чітко показує кісткову тканину.

Ще вчора ввечері Миколенко підтвердив Ендрю Тодосу, що «перелому немає». Новина хоч і хороша, але його там ніхто і не підозрював.. всі чекаємо на стан звʼязкового апарату суглобу. Саме тому на сьогодні заплановане МРТ-обстеження, яке досліджуватиме мʼякі тканини - мʼязи, звʼязки, сухожилля.

Враховуючи специфіку МРТ і необхідний час для аналізу, не думаю що раніше вечора ми дізнаємося результати обстеження. А може і взагалі завтра.

Прогнозую, що Віталій таки полетить з командою до Німеччини і його будуть моніторити від дня до дня. Травма все ще не виглядає мені надто серйозною з огляду на її механізм та реакцію гравця».

Дмитро Вербинський Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 липня 2024, 20:37 1

На ОІ можуть виступити 3 гравці старше 23 років – Таловєров, Криськів та Назаренко

Коментарі