«Ой б***ь! Це цирк». Поворознюк прокоментував ситуацію з Любеновичем

Президент «Інгульця» більше не поспішатиме з оголошенням нового тренера

Президент «Інгульця» Олександр Поворознюк прокоментував ситуацію з призначенням нового головного тренера команди, зокрема згадавши резонансну історію з офіційним оголошенням Желько Любеновича до підписання контракту.

- Олександре Григоровичу, в кулуарах ходять розмови, що в «Інгульця» вже є новий головний тренер. Це правда?

- А хто?

- Пишуть і про Кучука, і про Лавриненка, і про Дулуба.

- Ну, це не вони.

- А Задорожний?

- Теж не він. Я ще потримаю інтригу. Пока ці тренери на контрактах з іншими клубами і вирішують питання. Я не можу більше розповісти. Переговори ведем, але скажу вже, коли буде підписаний контракт. Такого, як з Любеновичем, більше не буде.

- Ну а що там з Любеновичем не вийшло, що Ви оголосили про його призначення, а він спростував?

- Ой б***ь! Колись розкажу, то вся Україна о***є. Поки розповідати не хочу. Ну, це цирк. Я в футболі з таким зіштовхнувся вперше, досі не можу все це переварити.

- А з президентом «Миная» Валерієм Пересоляком говорили з цього приводу?

- А що я йому буду висказувать? Він свої обов'язки виконав, відпустив його без проблем. В мене є хороша історія на цю тему. Знав я одного бригадира. Приходжу якось до нього в гості, а його жінки немає, кажу: «А де дружина?». Він відповідає: «Та оце пішла корову доїть та осталась в одного фермера ночувати». Я питаю: «І часто таке буває?». - «Та пару раз на рік». Така сама х***я і з Любеновичем. Валера уже його відправив, ми домовились, а тут він приходить назад.

Дмитро Вербинський Джерело: Спорт-Експрес Україна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 червня 2024, 19:26 3

Хоселу провів у складі мадридців лише рік

Коментарі