Луческу розповів, чого чекає від України на Євро-2024

Румунський фахівець – про очікування від виступу команди Сергія Реброва

Колишній головний тренер «Динамо» і «Шахтаря» Мірча Луческу висловився про нинішню збірну України і зізнався, чого чекає від неї на чемпіонаті Європи 2024.

«Дві чудові якості збірної України? Перше - те, що до складу входять гравці всього двох команд - «Шахтаря» і київського «Динамо». З цих клубів виїхали всі ті футболісти, які зараз грають на Заході. Отже, в України всі гравці однорідні, гра однорідна. Вони дуже близькі, що надає їм величезної сили. Другий - це цінність футболістів. Легіонери представляють такі сильні клуби як «Реал», «Арсенал», «Челсі», «Бенфіка», «Жирона». Це чемпіон Іспанії, призер Ла Ліги, клуби з АПЛ.

Сергій Ребров? Як гравець, Ребров був моїм суперником, коли я був у «Шахтарі». Він був дуже розумним. У нього була нетипова для нападника статура, але вона допомогла йому розвинути хорошу техніку. Як тренер, він уже накопичив великий досвід. У нього близько 5-6 чемпіонських титулів, зокрема за межами України - у «Ференцвароші» та «Аль-Айні». Він подорослішав, його внесок підніме рівень гри команди, який і так високий.

З усіх команд Сходу, які будуть на цьому Євро, Україна - найкраща. Я вважаю її здатною стати сюрпризом цього Євро. Вона може дійти навіть до півфіналу», - заявив Луческу.

Юрій Остроумов Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 червня 2024, 09:52 3

Ваня Мілінкович-Савич вляпався в неприємну історію

Коментарі