Капітан Vitality поділився очікуваннями від BLAST Premier Spring Final 2024

Досвідчений apEX відповів на питання щодо останнього турніру рівня тир-1 в сезоні

Капітан Vitality, Ден apEX Мадесклер, поділився своїми очікуваннями від заключного турніру сезону:

- Дивлячись на останній турнір у сезоні. Чи розглядатимеш ти його як розчарування, якщо твоя команда не переможе? Чи вважатимеш ти перше півріччя розчаруванням, якщо не отримаєш трофей?

- Я не впевнений, чи буду реально розчарований. Звичайно, завжди хочеться трофеїв, особливо коли ви - Vitality, і маєте такий чудовий рік. Але я не знаю, чи буду я настільки розчарований, все залежить від результату. Очевидно, що програш у третьому фіналі поспіль буде дуже образливим, але таке трапляється. Я думаю, ми просто зробимо все можливе.

Якщо подивитися на наш сезон, за винятком Катовіце, то все інше досить добре. Незважаючи на те, що ми не виграли мейджор, у нас все одно є півфінальна, рівна гра проти FaZe. Це божевілля, я думав, що це був досить тривалий сезон, але у нас було всього п'ять турнірів, з усіма групами, RMR і т. д., а вийшло всього п'ять. Я очікую, що спробую виграти цей турнір, і я буду трохи розчарований, але не думаю, що вся дорога мене розчарує, - сказав гравець apEX.

Vitality уже сьогодні, 12 червня, розпочнуть свій шлях на BLAST Premier Spring Final 2024. Раніше Sport.ua підготував анонс про цей турнір.

Олексій Тіньков Джерело: HLTV
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 липня 2024, 08:20 18

Ламін Ямал посідає 16-те місце, Ліонель – 15-й, а головний претендент – Вінісіус Жуніор