Стала відома причина останніх невдач FaZe Clan

Ветеран команди пояснив, з чим пов'язані невдачі команди на двох останніх турнірах

29-річний гравець Говард Rain Найгард напередодні BLAST Premier Spring Final 2024 відповів на питання, пов'язане з невдачами колективу FaZe на останніх двох турнірах.

- Як ви думаєте, що сталося за останні два турніри? Всі знають, як важко дотримуватися цих стандартів, але наскільки складно спробувати виправити те, що пішло не так в середині сезону?

- Ми приїхали з Ченду на Про-лігу, думаючи про себе досить високо, і після того, як ми зазнали невдачі, це трохи підбило нашу впевненість. У нас також були хороші командні переговори після турніру в Далласі, який ми також провалили. Ми намагаємося повернутися назад, з'ясувати, що не так, і спробувати щось змінити.

Я не думаю, що зараз наша команда стріляє на повну котушку, як це було півроку тому. Люди вигорають від усіх цих подорожей, злетів і падінь після того, як кожного разу виходять у фінал. На турнірах у вас немає жодного дня на відпочинок, ви граєте весь час. Це все CS, а потім ти їдеш додому, у тебе один день відпочинку, і потім знову CS. Наразі ми всі трохи вигораємо, тому я думаю, що нам потрібна хороша перерва, і в наступному сезоні ми точно постараємося повернути собі домінування, - сказав гравець Rain.

FaZe Clan візьмуть участь у BLAST Premier Spring Final 2024. Раніше Sport.ua підготував анонс про цей турнір.

Олексій Тіньков Джерело: HLTV
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 27 липня 2024, 00:11 2

Реванш відбудеться 21 грудня 2024 року