Сергій РЕБРОВ – про матч з Молдовою, воротарів та ротацію у збірній України

Наставник поспілкувався зі ЗМІ перед матчем проти Молдови

Наставник збірної України Сергій Ребров відповів на запитання журналістів перед останнім матчем команди проти Молдови у рамках підготовки до Євро-2024.

Про склад на три матчі: «Дуже важливо давати шанси всім гравцям. У нас 26 гравців, і якщо вони приїхали, то так не можна, щоби навіть у контрольному матчі не зіграли. Тому всі отримали шанси. І завтра теж матимуть шанси».

Про результати у спарингах: «Результат завжди важливий. Хто сказав, що результат проти Німеччини не має значення? Але результат у таких матчах не на першому плані, тож була ротація, час отримали усі гравці. Іде нормальна підготовка до Євро».

Про воротарів: «Усі розуміють, що на поле завтра вийде Андрій Лунін. Хто буде першим на Євро? Усі вже отримали шанси, але завтра зіграє Андрій. Я задоволений, що у нас три воротарі, які мають практику».

Про Молдову: «Дивився багато матчів цієї команди, зокрема проти Кіпру. Міцна команда. З Польщею вони програвали 0:2, але перемогли. У групі були четвертими, а могли бути і вище. Це буде для нас останній матч перед Євро, і він дуже важливий. Молдова - не надто серйозний суперник? Чому ви так говорите? Вони обіграли Польщу. У нас три різні суперники, різний стиль у них, і я вважаю збірну Молдови серйозним противником».

Контрольний матч Молдова - Україна відбудеться 11 червня, початок о 19.00.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 липня 2024, 18:42 10

Артем наблизився до трансферу в «Атлетіко»

Коментарі