Рой Джонс розповів, чи потрібно Ф'юрі йти на нокаут у реванші з Усиком

Ексчемпіон світу упевнений, що британцеві не варто сподіватися на дострокову перемогу в другому бою

Колишній чемпіон світу в чотирьох дивізіонах Рой Джонс відповів на запитання, чи потрібно Тайсону Ф'юрі йти на нокаут, щоб гарантувати собі перемогу над Олександром Усиком у реванші.

«Ні, я так не думаю. Коли ще Тайсон Ф'юрі виходив і нокаутував когось? Усик - це не Деонтей Вайлдер, це зовсім інший звір.

Ентоні Джошуа завдавав Усику сильних ударів, але не зміг нокаутувати його. Тоді як же Ф'юрі збирається нокаутувати Усика? Це просто нереально. Джошуа не зміг нокаутувати Усика, але він нокаутував Франсіса Нганну, а Тайсон Ф'юрі не зміг. Як же він збирається нокаутувати когось, кого не зміг нокаутувати Джошуа?», - сказав Джонс.

Поки незрозуміло, чи буде на кону в реванші звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі, оскільки досі обговорюють питання про те, чи позбавлять Усика поясу IBF.

Якщо титул стане вакантним, то, як очікується, у вересні на стадіоні «Вемблі» відбудеться поєдинок між Ентоні Джошуа і Даніелем Дюбуа, після того, як Дюбуа на початку цього місяця переміг Філіпа Хрговича і став тимчасовим чемпіоном IBF.

Реванш Усик - Фьюрі призначено на грудень.

Володимир Клепач Джерело: Boxing Social
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 червня 2024, 23:54 18

Команда Луїса де ла Фуенте здобула велику вольову перемогу в 1/8 фіналу Євро-2024