Все серйозно. Шахтар завершив переговори з Тоттенгемом і може піти в суд

Сергій Палкін здивований поведінкою «шпор» у ситуації з Манором Соломоном

Донецький «Шахтар» завершив переговори з лондонським «Тоттенгемом» щодо фінансової компенсації за перехід ізраїльського вінгера Манора Соломона і розглядає можливість звернення до суду, повідомляє авторитетне британське видання The Telegraph.

Джерело наводить коментар генерального директора «гірників» Сергія Палкіна:

«Я відчуваю себе дуже погано по відношенню до «Тоттенхема». Я не можу повірити, що такий клуб з величезною історією - не тільки європейського, але й світового рівня - може так себе поводити. Можливо, якби це був дуже маленький клуб в Європі з невеликими грошима, я міг би це зрозуміти.

Дуже дивно, коли всі говорять, що ми одна футбольна сім'я, але в цей же час один з топ-клубів отримує гравця безкоштовно, а ринкова вартість цього гравця сягає 25 мільйонів євро. Я навіть сказав «Тоттенгему»: «Хлопці, мені зараз не потрібні гроші за нього. Давайте в майбутньому матимемо якусь плату за продаж, наприклад, 30 чи 40 відсотків». Нам би цього вистачило. Але вони сказали: «Ні, ні, ми можемо дати вам лише 10%». Я відповів: «Друзі, це несерйозно». Давати нам 10 відсотків - це неповага. Вони поводяться не як футбольна родина, а як грабіжники. Це неправильно. На даний момент ми обдумуємо наші наступні кроки.

Ми припинили будь-які переговори з «Тоттенхемом».Ми зосереджені на судовій справі проти «Ліона» (щодо переходу Тете - прим.), побачимо результат і після цього приймемо рішення про те, які кроки ми будемо робити проти «Тоттенхема».

Дмитро Вербинський Джерело: The Telegraph
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 червня 2024, 08:14 0

Нападник на полі в поєдинку збірної не з'явився

Коментарі