ВІДЕО. Ребров награє стандарти. Збірна провела тренування у Польщі

10 червня синьо-жовті вилетять до Молдови на останній спаринг перед Євро-2024

Збірна України під керівництвом Сергія Реброва 9 червня займалася на стадіоні спортивного клубу «Звар», де часто проводить свої тренування збірна Польщі. Тож господарі поділилися з українцями своїм тренувальним газоном у заключний варшавський день збору синьо-жовтих.

У вечірній сесії взяли участь усі 26 гравців, заявлених на Євро-2024. Наставник збірної приділив увагу відпрацюванню гри команди під час стандартів. Ігрові серії були побудовані з акцентом на дії після виконання стандартних положень. Також увагу було присвячено побудові атаки та оборони.

10 червня вранці синьо-жовті вилетять із Варшави до Кишинева. На 19:00 в українців заплановано початок офіційного тренування на стадіоні «Зімбру» (перші 15 хвилин будуть відкритими для медіа). За півгодини до цього, о 18:30, головний тренер Сергій Ребров та гравець національної команди зустрінуться з представниками ЗМІ в конференц-залі арени.

Товариський матч Молдова - Україна відбудеться 11 червня (початок - о 19:00 за київським часом). Наступного дня, 12 червня, збірна прибуде до місця постійної дислокації на Євро-2024 - місто Вісбаден.

ВІДЕО. Ребров награє стандарти. Збірна провела тренування у Польщі

ВІДЕО. Усі заряджені на Євро! Підготовка збірної України до чемпіонату Європи

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 липня 2024, 12:48 7

Едуард Сперцян зацікавив каталонський клуб