Франція – Канада. Прогноз і анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

9 червня на «Матмют Атлантик» пройде товариський матч, у якому збірна Франції зустрінеться зі збірною Канади. Поєдинок розпочнеться о 22:15 за київським часом.

Франція

Команда зіграла у трьох із чотирьох останніх великих фіналах, починаючи з 2016-го року. І лише минулий Євро не вийшов, і тут чекають на реванш, реабілітацію від Дідьє Дешама та його підопічних. Команда, що оновилася трохи після чемпіонату світу без жодних проблем, пройшла минулорічну кваліфікацію. Але все ж таки видно, що без турнірної мотивації зіркам їхній клас заважає. 2023-й вони закрили нічиєю у Греції, ще й відігравалися на 2:2. А у березні ле бле були на своєму полі обіграні німцями 2:0. Стільки ж пропустили тоді від Чилі, але йому змогли забити на гол більше і вирвати перемогу. Літо галльські півники починали з прийому Люксембургу, який було розгромлено досить впевнено, 3:0.

Ставки на матч Франція - Канада

Канада

Збірна теж готується до турніру, причому навіть не регіонального. Обігравши в березні 2:0 Трінідад і Тобаго, кленові листя таким чином пробилися на Копа Америка. Цього літа в ньому буде аж 16 учасників, за рахунок шістки представників КОНКАКАФ, та й проведення турніру доручили США. Хочеться там себе проявити, тим більше, що якось останнім часом збірну переслідують невдачі. Довгоочікуване повернення на чемпіонат світу обернулося поразками у всіх поєдинках. На торішньому Золотому Кубку вдалося виграти тільки у Куби, і закінчилося все поразкою в чвертьфіналі від США - після нічиєї, по пенальті. А в Лізі Націй на тому ж етапі Ямайка виявилася сильнішою за рахунок правила виїзного голу - 2:1 у гостях, 2:3 удома. Нині канадці роблять коротке турне Європою. У Роттердамі з нідерландцями зіграли лише у четвер, по суті, отримавши мінімум часу на відновлення після непростого поєдинку у лігві сильного суперника.

Статистика особистих зустрічей

1986-го року на чемпіонаті світу ле бле обіграли представника Північної Америки 1:0. Ні до, ні після цього команди не перетиналися.

Прогноз

GGBET вважає фаворитом, і беззастережним, французів. Може, розгром і не повториться, але виграти при форі -1,5 голи вдома у гостей з Північної Америки вони точно здатні (коефіцієнт - 1,69).

Прогноз Sport.ua
Франція
9 червня 2024 -
22:15
Канада
Фора Франції (-1.5) 1.69 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 вересня 2024, 04:05 0

Дивіться відеоогляд матчу 7-го туру Ла Ліги 2024/25