Олег ФЕДОРЧУК: «Перемагати потрібно було і Німеччину, і Польщу»

Відомий український тренер поділився очікуваннями від матчу збірної України проти Молдови

Відомий український тренер Олег Федорчук поділився очікуваннями від товариського матчу збірної України проти національної команди Молдови.

- Попереду заключний спаринг з Молдовою. Було б добре перемогти і їхати до Німеччини з гарним настроєм і психологією переможців чи результат у Кишиневі неважливий?

- Перемагати потрібно було і в Нюрнберзі, і у Варшаві. Ви ж розумієте, що Ребров ніколи не скаже: хлопці, сьогодні можемо не вигравати. Єдине питання - питання ціни за перемогу. Не буде жертвувати тренер здоров'ям гравця у товариському матчі.

Подивіться на склад Польщі, хіба Міхал Пробєж ризикував? Ні. Головна зірка «кадри» Роберт Левандовськи розпочав з лави, вийшов у кінці, щоб розім'ятися. А от Аркадіуш Мілік на рівному місці зламався - і тепер ще неясно, наскільки серйозна там травма. От вам і товариська гра.

Проти Молдови, я вважаю, потрібно буде здобути перемогу малою кров'ю. Також прогнозую, що потенційно основний склад, провідні гравці, зіграють не більше тайму. Перевантажувати лідерів не потрібно. І найголовніше: час вже Реброву визначитися зі зв'язками гравців в обороні та у півзахисті.

Матч Молдова - Україна відбудеться 11 червня о 18:00 за київським часом.

Дмитро Вербинський Джерело: Український футбол
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 липня 2024, 08:01 5

Як не дивно, але головним претендентом на чемпіонство досі є Англія!

Коментарі