Левандовськи оцінив матч Польщі з Україною, віддавши належне партнерам

Нападник – про спаринг напередодні Євро-2024

Польський нападник Роберт Левандовськи поділився емоціями від товариського матчу своєї національної команди зі збірною України, який 7 червня відбувся у Варшаві і завершився перемогою поляків із рахунком 3:1.

«У збірній України багато дуже хороших гравців, нехай і не всі з них грали в стартовому складі. Думаю, перший гол дозволив нам перевести подих, знайти свободу і впевненість у прийнятті рішень. Я радий, що ми наслідували цей приклад пізніше.

Ми розуміємо, що матчі збірних завжди важливі. Були недоліки, але ми шукаємо моменти, які не спрацювали належним чином, щоб не робити тих самих помилок на чемпіонаті Європи. Відрадно й те, що в деяких складних ситуаціях ми змогли втримати м'яч і не втратити його.

Травма Міліка? Це сумна новина. Дуже непроста ситуація. На щастя, справа, найімовірніше, не у зв'язках, але якась перерва, напевно, знадобиться. Це величезне нещастя для Арека [Міліка], адже він завжди хотів і був відданий справі. Для нього це важкий момент, попереду на нього чекають важкі дні.

Це сталося на 2-й хвилині, тому ми з українцями ще не встигли добре увійти в матч. Була потім невелика пауза, але ми швидко почали грати у свій футбол, стаючи дедалі сміливішими, створюючи моменти та завдаючи ударів. Удар по центру Петра Зеліньскі відображає це найкраще», - розповів Левандовськи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Польща після гри з Україною ґрунтовно заповнила свій лазарет.

Юрій Остроумов Джерело: Sportowe Fakty
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 29 червня 2024, 18:06 0

Тоні підтвердив інформацію, що Олександр планує повернутися в крузервейт