Ігор СУРКІС: «Про відхід Супряги не може йти мови»

Президент «Динамо» Київ прокоментував чутки щодо майбутнього Владислава та Беніто

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс прокоментував чутки щодо майбутнього нападників Владислава Супряги та Беніто, яких ЗМІ сватають в «Дніпро-1».

- Наскільки відповідає дійсності інформація про те, що після переходу в «Динамо» Піхальонка ви віддаєте «Дніпру-1» Беніто і Супрягу?

- Ні на скільки. Після переходу в «Динамо» Піхальонка ми віддаємо «Дніпру-1» гроші. Живі конкретні гроші. У нас немає можливості розкидатися футболістами. Якщо хто забув - нам потрібно проходити кваліфікацію Ліги чемпіонів, а в команді багато збірників, які не почнуть підготовку до нового сезону в загальній групі. Ба більше, у липні потрібно буде когось віддати на Олімпіаду.

Я не можу підставляти тренера, забираючи в нього ще когось із гравців напередодні першого збору. Якби у нас була пропозиція від «Дніпра-1» щодо Беніто, ми б її розглянули, але такої пропозиції не було! Що стосується Супряги, то він набрав навесні хорошу форму, був у своїй ідеальній вазі, відмінно вийшов проти того ж «Дніпра-1», віддав гольову передачу... Проблема в тому, що після цього він підхопив складну вірусну інфекцію і якийсь час лікувався. Наразі про його відхід із клубу не може йти мови.

Дмитро Вербинський Джерело: ТаТоТаке
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 червня 2024, 15:40 22

Sport.ua спрогнозував переможця континентальної першості

Коментарі