Суму не назвали. У Дніпрі-1 прокоментували трансфер Піхальонка в Динамо

В'ячеслав Фрідман детально пояснив, як відбувався перехід

Комерційний директор «Дніпра-1» В'ячеслав Фрідман прокоментував трансфер півзахисника Олександра Піхальонка в київське «Динамо».

- Розкажіть про статус «Шахтаря» в переході Піхальонка в «Динамо». Інсайдери розповідали про те, що «Дніпро-1» мав узгодити перехід з донецьким клубом.

- Я чув, що Бурбас звинуватив «Дніпро-1» у змові з «Динамо», але в нас немає дурнів у клубі, щоб звʼязуватись з потужною юридичною службою «Шахтаря» і штрафними санкціями. Це нісенітниця. До нас звернулося «Динамо» із пропозицією. Ми зустрілись із Суркісом, все обговорили. Я йому пояснив, що за умовами контракту, який ми уклали з «Шахтарем» при покупці Олександра, ми повинні повідомити про це донецький клуб.

Ми зробили все чесно, повідомили. «Шахтар» подумав і у відповідь вирішив зробити зворотний трансфер Піхальонка. Але, як я розумію, не зміг домовитись з гравцем. Після цього «Шахтар» надіслав нам лист, що вони не проти переходу. Ми тільки повинні підтвердити суми трансферу. Нам все одно було, куди продавати Піхальонка - в «Динамо» чи «Шахтар». У нього рік контракту залишався, треба було його продавати.

- Чи готові назвати суму, заплачену за Олександра?

- Ні. Суму хай «Динамо» називає. Або «Шахтар». Не хочу називати якісь цифри.

Дмитро Вербинський Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 02 липня 2024, 07:05 3

Легендарний боксер вважає, що українець здолав би американця

Коментарі