ОФІЦІЙНО. Любенович залишив Минай та очолив клуб УПЛ

Сербський тренер відтепер працюватиме в «Інгульці»

Футбольний клуб «Інгулець» офіційно оголосив про призначення нового головного тренера. Ним став колишній керманич «Миная» Желько Любенович.

Зазначається, що 42-річний сербський спеціаліст підписав з новачком Української Прем'єр-ліги контракт, який буде діяти протягом наступних 3 сезонів.

Українським вболівальникам Любенович відомий виступами у складах криворізького «Кривбаса», сімферопольської «Таврії», «Олександрії», а більшу частину ігрової кар'єри він провів у луганській «Зорі».

На рахунку Любеновича 302 матчі в УПЛ, 41 гол та 51 результативна передача. У складі «Таврії» Любенович 2010 року став володарем Кубка України, а із «Зорею» у сезоні 2016/2017 здобув бронзові нагороди чемпіонату.

Нагадаємо, за підсумками сезону 2023/24 «Минай» під керівництвом Любеновича посів 15-те місце в турнірній таблиці УПЛ, набравши 25 очок в 30 турах чемпіонату. Наступний сезон команда розпочне у другому за силою дивізіоні Україїни.

Попередній наставник «Інгульця» Владислав Лупашко разом із клубом виграв золоті медалі Першої ліги України 2023/24 та забезпечив команді повернення до Української Прем'єр-ліги.

Дмитро Вербинський Джерело: ФК Інгулець
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 23:46 0

«Аталанта» відігралася на останніх хвилинах

Коментарі