Шаран перебуває на базі Олександрії. Відома причина його появи там

Тренер наразі проходить лікувальні процедури в Олександрії 

Добропорядні людські стосунки є основною не тільки у повсякденному житті, а й у спорті і, зокрема, у футболі. Випадки прояву футбольного братерства, на щастя, ще зустрічаються і не є поодинокими. У цьому пересвідчився відомий український тренер Володимир Шаран, який впродовж двох попередніх років працював у «Минаї».

52-річний фахівець, котрий ще раніше не один сезон очолював «Олександрію», нині мешкає у цьому місті. Давні футбольні травми, отримані ним впродовж двох десятиліть активних виступів у футболі, відгукуються й донині. Володимир Шаран переніс на нозі три операції, що накладає відбиток на його самопочуття. Відтак потребує постійного нагляду та лікування. Колишній клуб не відмовив йому у цьому, проявивши те саме футбольне братерство. Дізнавшись про потребу екскерманича, генеральний директор ФК «Олександрія» Іван Кузьменко охоче дав згоду на лікувальні візити на клубну базу.

«Ще у розпал весни я змушений був потрапити під опіку клубного лікаря «Олександрії», який є професіоналом у своїй справі, - розповів Шаран кореспонденту Sport.ua. - До того ж, на базі є вся необхідна для лікування аппаратура. Відтоді ось вже місяців півтора і відвідую медичний штаб «Олександрії».

Вперше після перерви у кілька років приїхавши на базу, побачив привітного і усміхненого колегу Руслана Ротаня, який нині очолює команду. Було також дуже приємно побачити багатьох тих людей, з ким працював разом - дівчат з кухні, директора бази, адміністратора команди, водіїв. Був радий з ними обійнятись, поспілкуватись. Мене відвідало ностальгічне відчуття, наче опинився у минулому. Хочу подякувати ФК «Олександрія» за людське відношення, за увагу та чуйність».

Раніше повідомлялося, що «Олександрія» підписала захисника «Чорноморця».

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олімпійські ігри | 27 липня 2024, 16:02 7

Команда Руслана Ротаня права на осічку не має, адже в пасиві вже є одна поразка

Коментарі