Легендарний ексчемпіон світу звинуватив у лицемірстві шоу в Ер-Ріяді

Карл Фроч поділився своїм розчаруванням і його обґрунтував

Легендарний британський боксер Карл Фроч звинуватив у лицемірстві боксерів, промоутерів та організаторів вечорів боксу в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія), що проводяться під патронатом Туркі Аль-Шейха.

«Мені плювати на всі ці розмови про те, що там нібито неймовірна атмосфера. Подивіться самі трансляцію. Люди постійно снують туди-сюди, не звертаючи увагу на те, що відбувається в рингу. Мене, наприклад, шокувало те, що я там побачив.

Усім було начхати на бої, але ж то були офігенні сутички. Однак усі сиділи, втупившись у свої телефони. Давайте просто припинимо робити видимість, що там «неймовірна атмосфера». Не кажіть мені про те, що тамтешня атмосфера нічим не відрізняється від атмосфери на трибунах «Вемблі» або арени О2. Ніщо і ніхто у світі не зрівняється з британською публікою. Тому що британська хардкорна публіка - це підтримка бійців, це неймовірна пристрасть, яка передається бійцям», - заявив Фроч.

Нагадаємо, раніше Карл Фроч знайшов винного в поразці Тайсона Ф'юрі від Олександра Усика в поєдинку, який також був проведений у Саудівській Аравії.

Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 29 липня 2024, 02:44 0

Друг Дерека допоміг Україні, задонативши 2-3 мільйони доларів

Коментарі