В IBF повідомили про статус Усика після поразки Хрговича

В організації поки не вирішили, що робити після перемоги Даніеля Дюбуа

Міжнародна боксерська федерація поки не ухвалила остаточного рішення, чи збереже за Олександром Усиком статус абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.

Раніше повідомлялося, що Усик буде позбавлений титулу чемпіона світу за версією IBF через те, що обов'язковий захист титулу проти Філіпа Хрговича прострочений. Але хорват програв Даніелю Дюбуа і втратив право на бій з українцем.

Оскільки британець чекав свого шансу не так довго, як Хргович, то, на думку багатьох спеціалістів зі світу боксу, IBF могла б дозволити Усику зустрітися з Дюбуа наступного року, зберігши при цьому за українцем статус абсолютного чемпіона світу до реваншу з Тайсоном Ф'юрі в грудні 2024-го.

Також повідомлялося, що Дюбуа може провести захист тимчасового чемпіонського титулу IBF проти Ентоні Джошуа, а переможець зустрінеться з Усиком у матчі-реванші на початку 2025 року.

Але в організації зізналися, що поки не винесли свій вердикт щодо прохання Усика залишити пояс у нього заради реваншу з Тайсоном Ф'юрі.

«Рішення на прохання Усика про виключення з правил ще не ухвалено, і ми не отримували запиту на бій Дюбуа проти Джошуа», - повідомив представник IBF.

Володимир Клепач Джерело: Worldboxingnews
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 червня 2024, 00:06 0

Гарі Лінекер поспівчував українській збірній

Коментарі