Кащук підтвердив, що покине Шахтар і пояснив, чому не продовжив контракт

Після відмови футболісту не дозволяли тренуватись із командою

Півзахисник «Шахтаря» Олексій Кащук підтвердив інформацію у ЗМІ про те, що у літнє трансферне вікно він залишить донецький клуб на правах вільного агента.

«Контракт закінчується через місяць. Продовжувати його я не буду і вже веду переговори з іншими клубами. Думаю, скоро все проясниться. Поки що не хочу говорити», - сказав Кащук.

Також хавбек пояснив, чому не побажав продовжувати трудову угоду з «гірниками»: «Я хочу грати у Європі».

І розповів, які в нього були варіанти раніше, а ще підтвердив, що був позбавлений можливості тренуватися з командою через свою позицію, хоча й не знає, хто саме в «Шахтарі» ухвалив таке рішення.

«Зі всіх варіантів мене влаштовувала лише «Мальорка», але там все зірвалося. Решта варіантів мене не дуже приваблювала, тому й не захотів [перейти]. Звичайно, я хотів би тренуватися з командою, але мені зателефонували і сказали, що мене на збори не беруть. Після цього зі мною ніхто ніколи більше не зв'язувався із «Шахтаря». Не знаю, чиє це було рішення, напевно, спільне», - сказав Кащук.

У сезоні-2023/24 Кащук зіграв 12 офіційних матчів за «Шахтар», у яких відзначився 4 голами та 1 асистом. Після звільнення Патріка ван Леувена з посади головного тренера «гірників» хавбек на полі більше не з'являвся.

Олексій Сливченко Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 липня 2024, 00:23 2

Дивіться відеоогляд поєдинку 1/8 фіналу Євро-2024

Коментарі