Стали відомі імена ще двох гравців, які залишили Чорноморець

Новий сезон команда Григорчука розпочне без більшості футболістів

У міжсезоння одеський «Чорноморець» продовжує зазнавати значних кадрових втрат. Вже зараз відомо, що новий сезон команда розпочне без більшості футболістів, які захищали її кольори у минулому.

Про імена чергових з них Sport.ua дізнався від генерального директора клубу Анатолія Мисюри. Він розповів про кадрову ситуацію у ввіреному йому футбольному господарстві.

«На сьогоднішній день всі футболісти поїхали відпочивати після сезону. Частина з тих, у кого закінчився термін контракту, з нашим клубом вже попрощались, інші ж знаходяться у процесі перемовин. Якщо домовимося - добре, не домовимося - що ж, значить, так тому й бути. Із тих, хто попрощався, про трьох вже добре відомо - Максим Брагару, Ілля Путря та Орест Кузик.

Крім них, це двоє молодих гравців - Ілля Ухань та Данило Голуб. А ще троє футболістів пішли із нашої команди U-19. Для чого «маринувати» хлопців, якщо на даний час у них немає перспективи грати? Сидіти на «банці» і гріти лаву запасних, гадаю, нецікаво ані їм, ані нам. Нехай пограють, трішки побігають в інших командах, а як наберуть футбольного жирку, то тоді будемо домовлятися і брати назад. З кожним із них ми потисли один одному руки, сказали гарні слова - і тепер чекатимемо альянсу наступного разу».

У сезоні-2023/24 захисник Ілля Ухань брав участь лише в одному матчі чемпіонату, а півзахисник Данило Голуб - у двох.

Раніше ми повідомляли, що «Олександрія» підписала захисника «Чорноморця».

Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 11:45 0

Зустріч «левів» із «вовками»

Коментарі