Легенда Ліверпуля порівняв відхід Клоппа з відходами Венгера і Фергюсона

Джеймі Каррагер – про спадщину німецького фахівця

Колишній захисник «Ліверпуля» і збірної Англії Джеймі Каррагер, який спеціалізується нині на експертній думці, заявив, що мерсисайдці після відходу з команди Юргена Клоппа виступати гірше не будуть.

«Я не думаю, що це станеться. «Манчестер Юнайтед» опустився з першого місця на 7-ме, коли пішов Алекс Фергюсон. «Ліверпуль» фінішував на третій позиції, тому я не думаю, що ми опустимося на 10-те місце.

Я очікую, що ми будемо конкурентоспроможні, якщо у нас буде гарне літнє трансферне вікно. У нас є люди за лаштунками. Я не думаю, що у «Манчестер Юнайтед» була така структура, коли Фергюсон пішов. Так само все було і з Венгером. Вони були футбольними менеджерами минулої формації, які керували всім. Ті часи минули.

Причина, чому ті часи минули, - коли така фігура або будь-який менеджер іде далі, вам доводиться починати все спочатку. Я не думаю, що будь-який менеджер бажає цього. Думаю, що той факт, що Арне Слот буде головним тренером, а не менеджером, досить показовий.

Я не бачу причин, щоб «Ліверпуль» так сильно впав, як «Манчестер Юнайтед» і «Арсенал». Можливо, буде падіння, тому що Юрген Клопп - чудовий тренер, але я однаково очікую, що «Ліверпуль» боротиметься за всі нагороди, включно з Лігою чемпіонів», - заявив Каррагер.

Як відомо, Юргена Клоппа, який пішов із «Ліверпуля» після закінчення сезону-2023/2024, у команді замінить Арне Слот, який тренував до цього «Феєнорд».

Раніше Каррагер висловлювався про бажаного тренера для мерсисайдців.

Юрій Остроумов Джерело: Metro
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 09:45 80

Олексій Сливченко наполягає, що з таким підходом до справи шансів на чемпіонство «гірники» не мають