Португалія – Фінляндія. Прогноз і анонс на товариський матч

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

4 червня на «Жозе Алваладі» пройде товариський матч, у якому збірна Португалії зустрінеться зі збірною Фінляндії. Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Португалія

Команда минулого чемпіонату світу не провалилася. Але поразка у плей-оф Марокко стала приводом для звільнення багаторічного наставника Фернанду Сантуша. У результаті досвідченого фахівця змінив Роберто Мартінес, і у нього вийшов чудовий 2023 рік. Португальці видали стовідсотковий результат, вигравши усі відбіркові поєдинки. Щоправда, там і суперники у Роналду та компанії були не топові - Боснія, Ісландія, Люксембург, Словаччина (що й стала другою), та й Ліхтенштейн. І варто зазначити, що в березні після 5:2 зі Швецією були 0:2 зі Словенією. Цікаво буде подивитись, які уроки будуть зроблені. Поки що можна констатувати, що навіть у розширену заявку не покликали нікого нового - у всіх футболістів уже є щонайменше 1 вихід на поле у ​​такій формі.

Ставки на матч Португалія - Фінляндія

Фінляндія

Збірна була учасником минулого континентального турніру. Причому тоді філіни дебютували на такому рівні, і почали з перемоги - їхній суперник, Данія, був шокований втратою Еріксена. Потім були лише поразки та виліт після групового етапу. Наступні відбори програли. Але все одно був шанс вийти на Євро через квоту Ліги Націй. Але в першому поєдинку, в Кардіффі, суомі розгромно, 1:4, поступилися Уельсу. Все, після цього Маркку Канерва, що, звичайно ж, зберіг свій тренерський пост, розпочав підготовку до нового циклу - у вересні стартує Ліга Націй. Але, незважаючи на виключно товариський характер збору зараз, все одно викликано практично звичний склад, з єдиним потенційним дебютантом, і навіть досвідченого та багаторазово перевіреного Пуккі покликали, хоча у МЛС сезон у розпалі.

Статистика особистих зустрічей

Фіни на початку століття примудрялися не програвати тричі поспіль. Але в обох останніх матчах були перемоги обраних.

Прогноз

GGBET вважає, що Роналду та компанія почнуть літо з упевненої перемоги. Погодимося і поставимо на сторону, що приймає, з форою -2 (коефіцієнт - 1,87).

Прогноз Sport.ua
Португалія
4 червня 2024 -
21:45
Фінляндія
Перемога збірної Португалії з форою (-2) 1.87 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 09 жовтня 2024, 10:30 10

Даяна попрощалася до нової кампанії