У ФХУ розповіли, яким буде новий чемпіонат України з хокею

Зубко сподівається хоча б на шість команд

Президент Федерації хокею України Георгій Зубко розраховує, що у новому сезоні чемпіонату України буде не менше шести учасників.

Окрім того, знову планується проведення Кубка України.

«У другому воєнному сезоні зіграли 6 команд. Ми уже готуємося до наступного розіграшу змагань. Новим директором національного чемпіонату призначено Сергія Бабинця, відомого хокеїста та досвідченого спортивного менеджера. На початку червня ми відкриваємо подання заявок на участь у наступному сезоні. Крім того, ми проведемо Кубок України перед стартом ліги. Не менше шести команд будуть».

«Важливо, щоб вони були конкурентними. Хочеться, щоб команди мали свою історію і функціонували протягом багатьох років, а не були короткотривалим явищем. Чемпіонат точно гратимуть у Палаці спорту у Києві, в Одесі та арені в Кременчуці. Сподіваюся, що протягом сезону вболівальники будуть присутні на матчах».

«Ведемо перемовини щодо трансляції з Суспільним, Мегого та Сетантою. Попит на хокей є, тому ми зацікавлені у співпраці. Крім того, першого липня ми оголосимо пул наших спонсорів», - сказав Зубко.

Чинним чемпіоном є «Сокіл».

Іван Зінченко Джерело: Лівий берег
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 28 вересня 2024, 17:20 2

Шторм обіграв Кременчук

Коментарі