Легендарний Меджик Джонсон дав прогноз на фінал плей-оф НБА

Ексгравець оцінив протистояння «Бостона» і «Далласа»

Олімпійський чемпіон 1992 року, 5-разовий чемпіон НБА і 3-разовий MVP сезону Меджик Джонсон поділився прогнозом на суперництво «Бостона» з українцем Святославом Михайлюком і «Далласа» у фіналі сезону НБА

«Селтікс» мають виграти серію. Однак я вже бачив, як більш талановита команда поступається. Пам'ятаєте фінал 2004 року між «Лейкерс» і «Пістонс»? Чонсі Біллапс, Річард Хемілтон і Бен Воллес влаштували апсет моїм «Лейкерс» із чотирма членами Зали слави: Кобі Брайантом, Шаком, Гері Пейтоном і Карлом Мелоуном. За них навіть Горас Грант грав!

«Меверікс» мають шанс узяти титул як команда, яка набрала хід просто зараз, грає з упевненістю та нахабством! У Луки [Дончича] і Кайрі [Ірвінга] більше не буде можливості відпочивати в захисті, як це було в серії з «Тімбервулвз», тому що кожен в основі «Селтікс» являє собою загрозу з погляду набору очок.

Ще одна велика відмінність цієї серії полягає в тому, що «Даллас» не може дозволити Луці і Кайрі потрапити в неприємності з фолами, в той час, як «Селтікс» можуть, адже якщо Джейлен [Браун] або Джейсон [Тейтум] нахапаються фолів і їм доведеться сидіти на лаві запасних, то в них достатньо гравців на лаві запасних!

Команда, яка набере більше очок у трисекундній, матиме перевагу на підбиранні та найменший коефіцієнт втрат, переможе в цій серії!» - упевнений Меджик Джонсон.

Раніше повідомлялося, що Лука Дончич повторив досягнення Майкла Джордана і Меджика Джонсона.

Юрій Остроумов Джерело: X (Twitter)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 липня 2024, 10:58 1

Олександр хоче, щоб Василь знову бився

Коментарі