КВАРЦЯНИЙ: «Україна та Німеччина у спарингу не будуть у підкатах вбиватися»

Відомий тренер розповів про майбутній товариський матч

Один із найавторитетніших українських тренерів Віталій Кварцяний розповів журналісту Sport.ua, що з нетерпінням чекає на перший із запланованих у червні товариських поєдинків збірної України - проти команди Німеччини (3 червня):

«У цьому матчі буду вболівати за Україну - це точно. Я не думаю, що буде 3:3. Гадаю, тренерський штаб німців захоче перевірити в дії більшість гравців.

Не знаю, чи будуть задіяні у зустрічі футболісти дортмундської «Боруссії», які лише зараз повернулися із Лондона, де грали з «Реалом» у фіналі Ліги чемпіонів. Швидше за все, Юліан Нагельсманн дасть їм відпочити.

Від матчу в Нюрнберзі очікую цікавої гри, адже кожному із футболістів обох збірних потрібно боротись за потрапляння у склад на Євро-2024. Якщо хтось не добіжить чи не дограє, то в нього не потрапить. Тому потрібно грати в складі.

Думаю, гра буде досить серйозна. Відсотків на 80. Все ж, самозбереження якесь у футболістів буде. Не стануть вони у підкатах вбиватись, адже так можна зламатись. Однак при цьому намагатимуться показати, так би мовити, прихований максималізм. Щось на кшталт «все, але не зовсім».

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 липня 2024, 10:52 4

Збори команди мають розпочатися 8 липня