Аталанта – Фіорентіна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

2 червня на «Атлеті Адзуррі д'Італія» пройде матч 36-го туру Серії А, в якому «Аталанта» зустрінеться з «Фіорентиною». Поєдинок розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Аталанта

Команда намагатиметься налаштовуватись і на цей поєдинок. Так, для неї вже немає жодних серйозних турнірних завдань у ньому. Своє повернення до Ліги чемпіонів у наступному циклі підопічні Гасперіні оформили, вигравши фінал менш статусного міжнародного турніру, Ліги Європи. І як: непереможний більше року Баєр було розгромлено 3:0 за рахунок хет-трику Адемоли Лукмана. Водночас бергамаски реабілітувалися за невдачу в попередньому фіналі, коли поступилися 0:1 нестабільному Ювентусу і віддали йому кубок Італії. Більше того, навіть після тріумфу Богиня змогла зберегти кураж і повторити рахунок 3:0 на цьому ж полі з Торіно. Таким чином, клуб у будь-якому випадку закінчить на 4-й позиції, куди піднялися після цього успіху, обійшовши Болонью. Хіба що можна втерти ніс і Старій Синьйорі, змістивши з третьої позиції і її - різниця в 2 очки - потенційна перемога.

Ставки на матч Аталанта - Фіорентина

Фіорентина

Клуб у той момент, коли абсолютна більшість інших представників Італії вже розпустила своїх футболістів у збірні чи у відпустку, проводитиме важливий і насичений тиждень. По-перше, Вінченцо Італьяно вивів своїх підопічних у другий поспіль фінал Ліги конференцій. Рік тому там італійці поступилися Вест Хему. Зараз тільки в середу довелося грати проти Олімпіакоса, причому в столиці Греції - Афінах. Там єдиний гол забили лише наприкінці екстра-тайму, і зробив це суперник... Ну, а в Серії А не вдасться змінити нинішнє восьме місце - вище йде Лаціо, який набрав 61 очко, на 4 більше, і це не компенсувати жодною перемогою у перенесеному поєдинку. Тож 3:2 з Кальярі у минулому турі нічого не дало.

Статистика особистих зустрічей

Аталанта виграла лише двічі за 8 крайніх очних поєдинків за 5 перемог суперника. У тому числі були 4:1 у півфіналі-відповіді кубка Італії наприкінці квітня.

Прогноз

GGBET вважає, що фіалки не зможуть знайти сили на цей поєдинок, не потрібний їм. Ставимо на бергамасків з їхньою специфічною мотивацією, при форі -1 гол (коефіцієнт - 1,727).

Прогноз Sport.ua
Аталанта
2 червня 2024 -
19:00
Фіорентина
Перемога Аталанти з форою (-1) 1.72 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 вересня 2024, 07:47 1

Дерек впевнений у перемозі Олександра

Коментарі