КЛАЙВЕР: «УПЛ – складна ліга. Між командами існує великий баланс»

Цікава думка легіонера львівського «Руха»

20-річний вінгер «Руха» Клайвер, який перебрався в Україну в лютому нинішнього року, поділився враженнями про УПЛ, а також розповів про емоції, які пережила команда, не зумівши кваліфікуватися у єврокубки на наступний сезон.

«Це зовсім інший стиль гри. Ці перші місяці пройшли у навчанні та адаптації. Але переважно поза полем, де я вивчаю українську мову та культуру, які дуже відрізняються [від португальської мови та бразильської культури]. Тож, я думаю, найголовніше було звикнути до всього цього. Це була велика зміна та виклик. Я впевнений, що значно покращився».

«Ми завзято боролися за місце у Лізі конференцій. На жаль, ми не досягли успіху. Але я вірю у нашу команду. Я впевнений, що це все частина процесу, ми маємо довіряти роботі. Це складна ліга, оскільки між командами існує великий баланс, я прийшов сюди, усвідомлюючи це. Зараз важливо не сумувати та залишатися сильним», - сказав Клайвер.

Зазначимо, що Клайвер зіграв за «Рух» лише один матч (шість хвилин) в УПЛ, а також провів 6 поєдинків за «Рух-2» у Другій лізі.

Олексій Сливченко Джерело: OneFootball
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 вересня 2024, 12:20 0

Китайський боксер упевнений, що Даніель заслуговує на статус чемпіона світу