Олімпійська збірна України вирушила до Марселя для участі у турнірі

Склад підопічних Руслана Ротаня оновився перед стартом змагань

Із 31 травня до 17 червня олімпійська збірна України U-23, готуючись до літніх Ігор, проведе навчально-тренувальний збір та візьме участь у міжнародному турнірі Tournoi Maurice Revello у Франції.

31 травня команда дісталася Варшави і через Мюнхен полетить до Марселя, де й пройдуть змагання. На 1 черня в синьо-жовтих заплановане теоретичне заняття і перше тренування. За такою схемою підопічні Руслана Ротаня працюватимуть щодня до стартового матчу з Індонезією, який відбудеться 4 червня.

Через різні причини склад олімпійської збірної України оновився, і на турнірі тренерський штаб може розраховувати на 26 виконавців.

Руслан Ротань довикликав двох гравців «Ворскли» - Євгена Павлюка та Іллю Крупського. Також виклик отримав Роман Якуба, який на правах оренди виступає за польську Пущу.

Участь у турнірі візьмуть 10 збірних, розбитих на дві групи. На першому етапі підопічні Руслана Ротаня протистоятимуть Індонезії (замінила Єгипет), Італії, Панамі та Японії.

Склад олімпійської збірної України

Воротарі: Руслан Нещерет («Динамо» Київ), Кіріл Фесюн («Колос» Ковалівка), Георгій Єрмаков («Олександрія»).

Захисники: Тарас Михавко («Динамо» Київ), Арсеній Батагов («Зоря» Луганськ), Олександр Мартинюк, Даніл Скорко (обидва - «Олександрія»), Олександр Драмбаєв («Осієк» Хорватія), Євген Павлюк, Ілля Крупський (обидва - «Ворскла» Полтава), Володимир Салюк («Чорноморець» Одеса).

Півзахисники: Єгор Ярмолюк («Брентфорд», Англія), Максим Кучерявий («Сент-Джонстон», Шотландія), Максим Хлань («Лехія», Польща), Валентин Рубчинський, Олег Очеретько (обидва - «Дніпро-1» Дніпро), Назар Волошин («Динамо» Київ), Микола Михайленко, Кирило Сігеєв, Денис Шостак (усі - «Олександрія»), Олег Федор («Рух» Львів), Максим Брагару («Чорноморець» Одеса), Геннадій Синчук («Металіст» Харків), Владислав Велетень («Колос» Ковалівка).

Нападники: Ігор Краснопір («Оболонь» Київ), Данило Сікан («Шахтар» Донецьк).

ВІДЕО. Олімпійська збірна України вирушила до Марселя

ФОТО. Олімпійська збірна України вирушила до Марселя

Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 липня 2024, 07:46 2

«ПСЖ» намагається усіма силами заманити Вінісіуса Жуніора