Третя ракетка світу розповіла, як реагує на галасливих французьких глядачів

Коко Гофф майже все подобається

Третя ракетка світу Коко Гофф розповіла, як вона реагує на галасливих французьких уболівальників.

«Я люблю, коли багато глядачів, і мені подобається, коли люди захоплені матчем. Я знаю, що іноді під час розіграшу може бути важко, коли шумить натовп, особливо коли це несподівано. Я думаю, що постійний шум кращий. Думаю, якоюсь мірою це складно, тому що ви дивитеся матч із такими високими ставками, і я сприймаю себе як глядача. Навіть коли я дивлюся, як грає мій молодший брат, хочеться пошуміти. Іноді це важко. Думаю, здебільшого люди шанобливо ставляться до гравців. Звичайно, є натовпи, які, можливо, не дуже поважають.

Мені подобається грати на корті Сюзанн Ленглен в останні два дні. У минулому я б, напевно, не вибрала таку відповідь, але я не знаю, на цьому корті було так багато дітей. Вони дуже голосно вболівали за мене, чого я не очікувала.

Мені здається, що зазвичай, коли я граю на цьому стадіоні, глядачі більш спокійні та розслаблені. Але чомусь цього року, не знаю, може, квитки поміняли. Не знаю. Щоразу, коли я там грала, там була група хлопчиків, різних хлопчиків, але всі віком до 12 років, і вони просто дуже голосно аплодували. Мені це дуже подобалося. І вони шанобливо ставилися до мого суперника, що мені подобається», - сказала Гофф.

Раніше перша ракетка світу Іга Свьонтек попросила вболівальників у Парижі поводитися тихіше під час розіграшів.

Володимир Клепач Джерело: X (Twitter)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 01 липня 2024, 07:15 0

«Великий Джордж» відзначив потужність Ерні Шейверса