Промоутер Усика відреагував на оголошення дати реваншу з Ф'юрі

Олександр Красюк розповів, чому другий бій відбудеться в грудні

Олександр Красюк, промоутер абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі Олександра Усика (22-0, 14 КО), розповів, чому реванш із Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) призначено на грудень.

«Це дата, яку ми розглядали, і це дата, яку ми підтвердили Його Величності. Ми дали слово, що це відбудеться 21 грудня. Планується, що це відбудеться 21 грудня, але, маючи справу з нашим супротивником, ніколи не знаєш, як усе складеться.

Чому не в жовтні? Це була робоча дата, яку ми розглядали як один із можливих днів для проведення заходу. У нашій початковій угоді було обмеження за часом до кінця року, тож це відповідає нашій початковій угоді. У нас ніколи не було жодних розмов про те, що Усик йде з боксу. Можливо, були чутки, можливо, хтось ще висловлював свої думки, але ми ніколи це не обговорювали. Це питання не є для нас проблемою», - сказав Красюк в інтерв'ю talkSPORT Boxing.

У ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик (22-0, 14 КО) в бою проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) завоював звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні. Усик переміг Ф'юрі розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113.

Володимир Клепач Джерело: Boxing Social
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 01 вересня 2024, 01:33 4

Майкі Гарсія вважає, що Флойд би переміг