Забарний розповів, що йому сказав капітан Борнмута під час першої зустрічі

Українському футболісту у його нинішньому клубі подобається все

Гравець збірної України Ілля Забарний розповів, як його прийняли у «Борнмуті». Захисник усім задоволений та вдячний клубу за допомогу.

«Тут ніхто не знав, хто я. Для мене це було гаразд. Може, хтось і думав: Хто це? Переходить за такі гроші, і ми його не знаємо, не чули. Мені це нормально. Хтось, як Жора Судаков, займається з піар-компанією, це мені не потрібно було.

Коли я прийшов, мені в «Борнмуті» дуже сподобалася атмосфера, скажу чесно. Відразу до мене підійшов капітан, сказав: «Будь-яке питання - звертайся, я тобі допоможу з чимось». І також я більше проводив час спочатку з фізіо, тому що відновлювався у них.

Вони дуже добрі люди - ставилися як до сина, дуже допомагали мені, завжди жартували зі мною, підтримували приємний емоційний контакт. Я дуже вдячний їм, бо я тут був сам півтора місяці із травмою, і було тяжко.

Я чекав на Ангеліну (дружина Іллі - прим. Sport.ua), тому що їй дуже довго робили візу. Вони мені дуже допомогли. Чесно, я не сподівався, що так буде. Вони зробили максимально все для мене легким, - сказав Забарний.

21-річний футболіст минулого сезону АПЛ зіграв за клуб 37 матчів та забив 1 гол. Його трансфер обійшовся «Борнмуту» в 22,7 млн ​​євро.

Руслан Травкін Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 червня 2024, 07:11 6

У рейтингу продовжує лідирувати Вінісіус Жуніор

Коментарі