Екс-друга ракетка заявила, що Свьонтек не може скаржитися на вболівальників

Паула Бадоса вважає, що Ізі ще дуже пощастило

Екс-друга ракетка світу з Іспанії Паула Бадоса (WTA 139) відреагувала на слова Іги Свьонтек про те, що вболівальники на Відкритому чемпіонаті Франції заважають тенісистам та тенісисткам під час розіграшів:

«Мені здається, вона не може скаржитися, бо я грала на Кортах №8 та №9, і там чутно взагалі все. Під час розіграшів було чути Корти Сюзан Ленглен та Філіпа Шатріє, Корти №6 та №7. Їй дуже пощастило, що вона може весь час грати на Корті Філіпа Шатріє, і це її влаштовує.

Але я не маю нічого проти. Як я вже сказала, зараз я грала на маленьких кортах, і було чути багато шуму. Але в цей момент я настільки зосереджена на собі та на своєму матчі, що мене це не турбує.

Якщо чесно, мені подобається, коли вболівальники підбадьорюють і таке інше. Мене це заряджає. Кілька років тому була дуже складна ситуація, коли через COVID ми грали без уболівальників, тому зараз я дуже рада, що вони повернулися, і я вважаю, що вони дуже важливі для нашого спорту», ​​- заявила Бадоса.

Паула пробилася до 1/16 фіналу Ролан Гаррос 2024, де зіграє з другою ракеткою світу Аріною Соболенко. На французькому мейджорі Бадоса вже встигла здолати Кеті Бултер та Юлію Путінцеву.

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 01 липня 2024, 16:39 1

Реванш між боксерами відбудеться 21 грудня 2024 року

Коментарі