ОФІЦІЙНО. Легендарний форвард завершив кар'єру в збірній Уругваю

Едінсон Кавані опублікував прощальний пост у своєму Instagram

Іменитий 37-річний форвард Едінсон Кавані, який на клубному рівні виступає за аргентинський «Бока Хуніорс», оголосив про завершення кар'єри у збірній Уругваю:

«Мої дорогі «селесте». Я просто хочу подякувати вам за все, чому ви навчили мене у процесі роботи. Я не хочу багато говорити про це. Сьогодні я напишу всього кілька слів, але вони сповнені глибоких почуттів.

Дякую кожному з тих, хто був частиною цього шляху протягом стількох років. Я був і завжди буду щасливий, що одягав цю футболку, яка символізує те, що я люблю найбільше у світі, - мою країну.

Безперечно, це були безцінні роки, мені було б що сказати, підрахувати та згадати, але сьогодні я хочу присвятити себе цьому новому етапу своєї кар'єри та зробити все, що від мене залежить.

Сьогодні я вирішив піти з команди, але я завжди стежитиму за нею з хвилюванням, як тоді, коли була моя черга виходити на поле
у цій чудовій футболці. Міцно обіймаю», - написав Кавані у своєму Instagram.

Едінсон виступав за національну команду своєї країни з 2008 року, а в 2011 виграв Кубок Америки. Загалом у складі збірної Уругваю Кавані провів 136 матчів та забив 58 голів.

Данііл Агарков Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 липня 2024, 03:01 0

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі