ЛИТОВЧЕНКО: «Лівий берег не просто так вийшов у плей-оф»

Нападник Лівого берега поділився очікуваннями від перехідних матчів

Нападник Лівого берега Олексій Литовченко поділився своїми очікування від перехідних матчів за можливість грати в УПЛ проти Оболоні. Перший матч плей-оф відбудеться 28 травня о 18:00 на Оболонь Арені.

- У середу ви зіграєте перший матч плей-оф за право наступного сезону виступати в УПЛ. На вашу думку, Оболонь - найсильніший суперник, який міг вам потрапити?

- Вважаю, що з УПЛ не було слабких суперників. В елітному дивізіоні всі команди сильні. Добре, що не доведеться їхати через всю Україну, а гратимемо обидва матчі в Києві.

- З Оболонню ваша команда зможе грати на рівних?

- Зробимо все що в наших силах, щоб досягнути бажаного результату. Будемо викладатися на максимум своїх можливостей. Важливо зіграти у свій найкращий футбол і тоді буде шанс перемогти. Треба довести, що Лівий Берег не просто так отримав можливість грати в плей-оф. Ми цілий рік працювали для того, щоб втілити в реальність свою мрію.

- Як можете охарактеризувати Оболонь?

- Це бойова та організована команда, яка може досягати результату за рахунок характеру. У них є низка кваліфікованих виконавців у складі. Варто звернути увагу на Руслана Черненка. Думаю, що вже вся країна знає, як він може пробити. Оболонь - незручний суперник, проти якого складно грати. Приємно буде побачити своїх знайомих із Оболоні, з якими раніше грав.

- Оболонь зазвичай намагається грати другим номером, виходячи від суперника. Як вважаєте, проти вашої команди вони намагатимуться грати з позиції сили?

- Це питання до тренерського штабу Оболоні. Для нас важливо зіграти у свій футбол і не зважати на суперника.

- Оболонь програла останні три зустрічі, тоді як ми «вигризли» кілька матчів на характері. Це піде на користь вам перед очним протистоянням?

- Думаю, що не варто зважати на останні матчі Оболоні та Лівого берега. Плей-оф не можна порівнювати з матчами чемпіонату. У футболі може статися будь-що. Оболонь прагнутиме не понизитися у класі, а ми зробимо все для того, що вперше в історії грати в УПЛ. Мотивації командам не бракуватиме. Очікуємо на цікавий матч. Добре, що другий матч гратимемо вдома, але зараз насамперед концентруємося на грі на Оболонь Арені.

- Який ключ до перемоги?

- Треба зіграти дисципліновано, не давати суперникам вільних зон. Насамперед варто не поступитися у боротьбі та зіграти у свій футбол.

Микола Степанов Джерело: ФК Лівий берег
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 вересня 2024, 08:16 2

Реванш між боксерами відбудеться 21 грудня 2024 року