У найкращого голеадора і ще 7 гравців Металіста 1925 закінчуються контракти

Після вильоту в Першу лігу на харківську команду чекає перебудова

У найкращого бомбардира та ще семи гравців Металіста 1925 закінчуються контракти. Після вильоту до Першої ліги на харківську команду чекає перебудова.

Вочевидь, з кимось із футболістів контракти будуть розірвані. А у когось трудові угоди закінчуються вже в травні-червні, і зовсім не факт, що їх перепідпишуть.

За інформацією Sport.ua, серед тих, у кого закінчуються контракти, воротар Денис Сидоренко (4 матчі в сезоні, що завершився, УПЛ), захисник Євген Ткачук (12 матчів, 1 гол), півзахисники Бека Вачіберадзе (19 матчів, 1 гол) і Арі Моура (19 матчів, 3 голи), а також найкращий бомбардир команди - нападник Дмитро Юсов (27 матчів, 5 голів).

Крім цього, добігає кінця оренда захисника Мар'яна Фарини (22 матчі, 1 гол), права на якого належать «Шахтарю».

Навряд чи будуть продовжені контракти і з віковими півзахисниками Андрієм Ткачуком і Ярославом Мартинюком, які у весняній частині сезону виступали на правах оренди за «Діназ».

«Металіст 1925» за підсумками сезону 2023/2024 посів останнє місце в турнірній таблиці УПЛ. У 30 матчах команда набрала 23 очки.

Нагадаємо, що минулого року харків'яни фінішували в чемпіонаті десятими.

Раніше ми повідомляли, що головний тренер «Металіста 1925» Віктор Скрипник був відсутній на командній зустрічі після закінчення чемпіонату.

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 липня 2024, 03:14 2

Українцем зацікавився «Арсенал» та «Челсі»