Чемпіон світу в бриджервейті кинув виклик Усику

Лоуренс Околі припускає, що українець захоче завоювати пояси в трьох вагових категоріях

Новоспечений британський чемпіон світу WBC в бриджервейті (до 101,605 кг) Лоуренс Околі (20-1, 15 КО) викликав володаря всіх поясів у хевівейті Олександра Усика (22-0, 14 KO) на бій.

Околі розповів про те, що збирається відвідати цими вихідними турнір 5 v 5 за участю Даніеля Дюбуа проти Філіпа Хрговича та Деонтея Вайлдера проти Чжана Чжілея.

«Я поїду туди не тільки як уболівальник, а й як розвідник, там багато найкращих суперважковаговиків. У дивізіоні зараз є кілька боїв, які можна провести.

Чи обов'язково битися за пояс? Не особливо, але завжди краще, якщо на кону стоятиме пояс. Вайлдер був чемпіоном світу в надважкій вазі за версією WBC і захоче боксувати за пояс WBC.

Я думаю, чому б і ні, справа ще й у вазі. Вайлдер має показники бриджервейта, як і Усик. Якщо Усик вирішить, що хоче стати чемпіоном світу в трьох вагових категоріях, то у нього є така можливість.

Я відчуваю, що всі інші в Британії вже отримали свій шанс. Я хочу піти і перевірити Усика. Він приголомшливий, дуже талановитий, але в мене є якості, з якими йому давно не доводилося боксувати, наприклад швидкість. Я буду радий цьому, якщо він хоче стати чемпіоном світу в трьох вагових категоріях, давайте зробимо це», - сказав Околі.

Зазначимо, що в переможному бою з Ф'юрі вага Усика становила 101,4 кг. Реванш заплановано на грудень.

Раніше Дерек Чісора повідомив, що Олександр Усик після перемоги над Тайсоном Ф'юрі збирається змінити вагову категорію.

Володимир Клепач Джерело: Boxing Social
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 вересня 2024, 20:21 401

Команда Пушича перед матчем Ліги чемпіонів знову має проблеми в чемпіонаті