«Диму без вогню не буває». Дулуб прокоментував можливу відставку з ЛНЗ

Фахівець виїхав у відпустку

Черкаський ЛНЗ, який дебютував у сезоні-2023/24 у Прем'єр-лізі, фінішував на сьомому місці. Для молодого колективу, який починав чемпіонат з Олександром Ковпаком, на зміну якому на один тур прийшов Юрій Дудник, а потім його очолив білоруський фахівець Олег Дулуб, цей результат можна вважати успішним.

Тепер всі думки ЛНЗ пов'язані з наступним сезоном, у якому, цілком можливо, буде новий керманич. Адже контракт між ЛНЗ і Дулубом діє лише до 30 червня, а мова про його пролонгацію не йшла. Про це сам фахівець підтвердив Sport.ua.

- Чи планували ви, як команда проводитиме міжсезоння і де саме пройдуть тренувальні збори?

- Ще ні. Потрібно знати чимало факторів та інформацію, якими я просто не володію. В силу того, що рішення щодо мене і мого тренерського штабу не ухвалено. Де будуть проходити збори, якими будуть новачки тощо - поки невідомо.

- Ви вже визначились із футболістами, яких вболівальники ЛНЗ не побачать у наступному чемпіонаті?

- Знову ж таки, це питання пов'язане з тим, що ми обговорювали щойно вище.

- Як реагуєте на чутки про начебто пошук нового керманича для ЛНЗ - з насторогою, розумінням чи посмішкою?

- По-перше, немає диму без вогню. А по-друге, ти завжди аналізуєш все, що відбувається навколо тебе. І при цьому задаєшся питанням: кому це вигідно? Потрібно розуміти, що інформація щодо Романа Григорчука (нинішнього головного тренера «Чорноморця» - прим.) надто часто виникала у контексті останніх подій: спочатку «Колос», потім «Полісся», а зараз до ЛНЗ приплели. На мій погляд, це або робота агентів, які лобіюють інтереси тренера, або ж ще чийсь рух. Та без цього теж футболу не буває. Футбол - такий вид спорту, де завжди є чутки для вболівальників, ажіотаж. Єдина різниця між ЛНЗ та «Колосом», це те, що як тільки з'явились чутки про ковалівський клуб, «Колос» відразу ж опублікував спростування, що він не розглядає будь-яку кандидатуру. Оце і є те, що називається клубною роботою. Тож у даному випадку для мене є чітке розуміння двох варіантів: або перемовини з Григорчуком велись і сторони не домовились, або ж клуб просто не зреагував, бо в силу відсутності досвіду не зважив на те, що є престиж як самого клубу, так і престиж головного тренера.

Наскільки відомо, вчора вдень Олег Дулуб залишив Черкаси і вирушив у відпустку. Наразі ясність у цьому питанні має наступити впродовж тижня.

Раніше ми повідомляли, що Олег Дулуб провів підсумкову зустріч із керівництвом черкаського ЛНЗ.

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 06 липня 2024, 08:06 1

Промоутер Джошуа поділився думками про реванш