Тренер Вайлдера: «В один момент я подумав, що перемога вислизає від Усика»

Малік Скотт – про мужність Олександра в бою з Тайсоном Ф'юрі

Малік Скотт, тренер колишнього чемпіона світу в надважкій вазі Деонтея Вайлдера (43-3-1, 42 KO), поділився думкою щодо результату бою за абсолютне чемпіонство в хевівейті між Олександром Усиком (22-0, 14 КО) і Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО).

«Якщо хтось і заслуговує на той момент, який був в Усика після перемоги над Ф'юрі в грандіозній манері, то це Олександр. Коли я кажу «в грандіозній манері», то маю на увазі, що він показав велику мужність. Чи були суддівські записки близькими? Так. Але під грандіозною манерою я маю на увазі, що він продемонстрував велику мужність.

Усик не був спантеличений. В один момент я подумав, що перемога вислизає від нього. Але Усика необхідно завжди хвалити за те, що він знаходить спосіб перемогти. Проти будь-якого стилю, проти суперника будь-яких габаритів він завжди знаходить спосіб перемогти. Якщо ми говоримо про те, хто зараз найкращий у світі, то Усик має бути на вершині рейтингу pound-for-pound, з огляду на те, що він щойно зробив», - сказав Скотт в інтерв'ю YouTube-каналу Boxing News.

У ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик (22-0, 14 КО) в бою проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) завоював звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні. Усик переміг Ф'юрі розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113.

Володимир Клепач Джерело: Fightnews.info
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 липня 2024, 11:24 50

Довбик не перейде в «Атлетіко»