Атлетіко Хуніор – Ботафого. Прогноз і анонс на матч Кубка Лібертадорес

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

29 травня на «Естадіо Метрополітано Роберто Мелендес» пройде матч 6-го туру групового етапу Копи Лібертадорес, в якому «Атлетіко Хуніор» зустрінеться з «Ботафого». Поєдинок розпочнеться о 01:00 за київським часом.

Атлетіко Хуніор

Команда минулого року спромоглася оформити ювілейний, десятий в історії, чемпіонський титул. Наразі акули під проводом Карлоса Бакки здали позиції на внутрішній арені, але змогли досягти хорошого результату в Копі Лібертадорес. Там вони поки що жодного разу не програли, більше того, розпочали розіграш із перемоги над бразильцями, причому ті 3:1 оформили на виїзді. Втім, не варто переоцінювати колумбійців. Далі вони тричі поспіль видавали нічиї з ідентичним рахунком 1:1: двічі з Університаріо та вдома з ЛДУ (Кіто). І лише минулого туру, вигравши в Перу за рахунок єдиного голу, команда забезпечила собі право зіграти в плей-оф - для цього вистачило і 9 очок.

Ставки на матч Атлетіко Хуніор - Ботафого

Ботафого

Клуб минулого сезону після першого кола національної Серії А мав величезну перевагу в 13 очок перед переслідувачами. Все йшло до третього за всю історію чемпіонства, але відверта тренерська чехарда у поєднанні із жахливою кінцівкою (11 турів без перемог) відправили колишній флагман аж на п'яте місце. Але і з нього Самотня Зірка вирушила до Копи Лібертадорес. Щоправда, спочатку довелося подолати два раунди кваліфікації (вибили болівійську Аурору та Ред Булл Брагантіно), а потім виправлятися після провального старту, з поразками і Атлетіко Хуніор, і ЛДУ (Кіто). Благо, що потім і в еквадорців взяли реванш, і Універсітаріо обіграли двічі поспіль. Цей ривок призвів до того, що місце в плей-оф застовпили остаточно за собою, і залишалося лише розіграти підсумкову першу позицію.

Статистика особистих зустрічей

У квітні клуби вперше зіграли один з одним.

Прогноз

GGBET вважає шанси практично рівними. Можна зіграти в яскравий футбол, тому ставимо на обидві заб'ють (коефіцієнт - 1,81).

Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 липня 2024, 11:11 2

У «Металісті 1925» вже на передстартовому відрізку сезону починають відбуватися незрозумілі речі