Едуард САРАПІЙ: «Могли посісти місце вище, ніж четверте»

Захисник «Дніпра-1» підбив підсумки сезону

Захисник «Дніпра-1» Едуард Сарапій прокоментував перемогу 2:0 над «Чорноморцем» в 30-му турі УПЛ і підбив підсумки сезону для команди:

- Підбийте, будь ласка, підсумки цього сезону для «Дніпра-1»? Чи є він вдалим? Тому що з одного боку, оформили вихід у єврокубки, але з іншого, могли поборотися за більше. У свій час були в лідерах таблиці.
- Загалом ми задоволені сезоном, оскільки виконали поставлене завдання, але розуміємо, що могли посісти місце вище, ніж четверте. Завжди хочеться боротися за медалі, а не просто за потрапляння в Європу.

- Що стосується матчу з «Чорноморцем», під час святкування одного з голів - Юрій Максимов і Євген Селезньов побігли радіти з командою до чужих воріт, у пресі була інформація, що Юрій Максимов під час святкування сказав, щось у дусі «Полісся виграє, ми не можемо програти». Чи правда це?
- Ми всі розуміли, наскільки важливий цей матч і для тренерського штабу, і для керівництва, тому й були такі емоції. Він тоді сказав коротко: «Давайте хлопці, Полісся 2:0 виграє».

- Чи стежили ви в перерві за тим, як грають конкуренти в турнірній таблиці, і чи було це обтяжливим тягарем?
- Ми в перерві знали як грають конкуренти, але відштовхувалися тільки від своєї гри.

- Які емоції відчули після фінального свистка? Сезон, думаю погодьтеся, був дуже важким.
- Для мене відчуття перемоги - це коли ти заходиш до роздягальні і всі радіють. Напевно, тільки тоді приходить розуміння виконаного.

Олег Дідух Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 липня 2024, 06:23 4

У 1/4 фіналу 6 липня о 22:00 у Берліні зіграють Нідерланди та Туреччина

Коментарі