Дніпро-1: «У Піхальонка і Гуцуляка контракти завершуються, треба продавати»

Фрідман заявив, що влітку клуб розгляне різні варіанти

Комерційний директор «Дніпра-1» В'ячеслав Фрідман розповів про ситуацію з тренером Юрієм Максимовим, а також про лідерів команди Олександра Сватка, Олексія Гуцуляка, Олександра Піхальонка та інших.

- Була інформація, що Максимов залишить команду після сезону.

- Не знаю. У нього контракт, в ньому написано - якщо четверте-пʼяте місце, то контракт автоматично продовжується. Якщо шосте, то ми тиснемо один одному руки і розходимось. Якщо у нього буде бажання піти, посівши четверте-пʼяте місце, то теж відпустимо. Нема запитань. Я не чув про його бажання піти. Нам він таких заяв не робив. Сезон закінчиться - сядемо й поговоримо. Як він буде працювати далі, чи готовий працювати з молоддю. Побачимо.

- І по гравцях, яких чутки відправляють у різні клуби. Філіппов, Сваток, Рубчинський, Піхальонок...

- Когось відпустимо. Сватку вже 30, хай пограє десь. Чому ні? По Філіппову роздумуємо, він роздумує. Але нема такого, що багато гравців підуть - у футболістів є контракт, ніхто просто так не піде. Може, піде Піхальонок, Гуцуляк - в них контракти скоро закінчуються, їх треба продавати. Це звичайне життя футбольного клубу. Хтось нам не потрібен, закінчується контракт, вікові гравці, нема сенсу продовжувати, - сказав Фрідман.

Іван Зінченко Джерело: Трибуна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 червня 2024, 11:34 4

Едвард Йорданеску обіграв українців, але програв бельгійцям