Володимир П'ЯТЕНКО: «Жіноча збірна України має кадрові втрати»

Головний тренер команди розповів про етап підготовки у Польщі

25 травня відбудеться заключний тур в чемпіонаті України з футболу серед жіночих команд в елітному дивізіоні, а вже наступного дня українська збірна вирушить до Польщі, де проведе короткостроковий етап підготовки перед черговими поєдинками чемпіонату Європи з Уельсом (31 травня в гостях та 4 червня - на нейтральному полі в Польщі).

Керманич жіночої збірної України Володимир Пятенко ексклюзивно для Sport.ua повідомив про останні новини з табору команди:

«Те, що з Уельсом будемо грати одразу після завершення чемпіонату України - добре, мої підопічні знаходитимуться в належному ігровому тонусі. Кістяк збірної Уельсу складають футболістки, що виступають в чемпіонаті Англії - одному з найсильніших в Європі.

В цієї збірної - довга лава запасних, що дозволяє підтримувати високий темп, ефективно використовувати різні тактичні схеми. Але це нас не лякає, турнірне становище змушує грати на перемогу.

Сподіваюся, що збір в польському Жешуві проведемо продуктивно, звідки й вирушимо 29 травня до Кардіффа. На жаль, з різних причин нам не допоможуть Єлизавета Молодюк, Надія Куніна та Ірина Mайбородіна».

Жіноча збірна України посідає в своїй групі 2-ге місце, набравши три очки. Попереду - збірна Уельсу, яка має 6 пунктів.

Раніше головний тренер жіночої збірної України Володимир Пятенко оголосив список із 23 гравців, викликаних на навчально-тренувальний збір для підготовки та участі у двох матчах відбору до Євро-2025 із командою Уельсу.

Андрій Писаренко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 червня 2024, 10:18 0

У розташуванні Сергія Реброва всі 26 футболістів