Легіонер Шахтаря отримав 3-матчеву дискваліфікацію

Егіналду покараний за поведінку в кінцівці матчу з «Динамо»

Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ повідомив про те, що вінгера донецького «Шахтаря» Егіналду дискваліфіковано на три матчі УПЛ.

Він покараний за неспортивну поведінку в кінцівці матчу 28-го туру УПЛ проти «Динамо» (11 травня). Одразу після фінального свистка почалася сутичка між футболістами, Егіналду був одним із найактивніших її учасників і отримав червону картку.

Також покарання від КДК УАФ поніс головний тренер першолігового «Поділля» Віталій Костишин. Він дискваліфікований на 5 матчів за агресивну поведінку в матчі проти «Металурга» із Запоріжжя. Він вихопив червону картку і показав її арбітру.

Асистент головного тренера ФК «Нива» Вінниця Івана Кривошеєнка був вилучений під час матчу 28-го туру Другої ліги проти ЮКСА Тарасівка (11 травня). Він відсторонений від участі у змаганнях на три матчі за нецензурні, образливі вислови.

Аналітик ФК «Полісся» Житомир Сергій Пінчук був вилучений під час матчу 28-го туру УПЛ проти «Кривбасу» Кривий Ріг (13 травня). Він відсторонений від участі у змаганнях на три матчі за нецензурні, образливі вислови.

Олег Дідух Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 25 червня 2024, 10:19 12

Роберто Рівеліно не вразив перший сезон Трубіна за «Бенфіку»

Коментарі