МАРКЕВИЧ: 60% гравців Карпат не тягнуть рівень УПЛ. Потрібно змінити склад

Головний тренер львівського клубу прокоментував поразку у матчі проти «Інгульця»

24 травня відбувся матч останнього туру Першої ліги України 2023/24 між командами «Інгулець» та «Карпати». Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь господарів, що дозволило їм виграти золоті медалі чемпіонату.

Після завершення зустрічі головний тренер львівського колективу Мирон Маркевич прокоментував поразку своїх підопічних:

- По-перше, вітаю Інгулець з перемогою. Вони більше прагнули і заслужили її. Саме після домашньої гри з Інгульцем нас почало лихоманити. Це більш досвідчена команда, яка складається з гравців, котрі виступали в УПЛ. Наша команда зібрана нашвидкуруч. В принципі, ми завдання виконали. Але розуміємо, що для виступів у Прем'єр-лізі треба якісно змінити склад. Наявна команда цей рівень не потягне. Бажаю успіхів Інгульцю. Якщо вони підсиляться 2-3 футболістами, то в еліті не загубляться.

- Який відсоток футболістів Карпатам треба змінити?

- Маємо добре все проаналізувати. Але не треба бути великим фахівцем, щоб зробити висновок - відсотків 60 не тягнуть… У Прем'єр-лізі інші швидкості, інший рівень боротьби. Сьогоднішня гра це довела.

- Попереду міжсезоння. Чи мають Карпати плани підготовки до наступного чемпіонату?

- Звичайно. Але для цього треба розуміти, яких футболістів нам вдасться підписати. Це найважливіше. Завдання ми виконали, але слід рухатися далі.

- Інгулець двічі переміг Карпати. На вашу думку, в чому полягає цей фактор незручного суперника?

- Як я вже казав, у вас досвідчена команда. Хороший тренер поставив гру. Все логічно. Нам слід до цього прагнути. Ще рік тому у нас команди, як такої, не було. Ми зібрали її, виконали завдання. Тепер треба думати про перспективу.

Данііл Агарков Джерело: ФК Карпати Львів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 червня 2024, 07:23 0

Англія виграла групу Євро-2024, випередивши Данію та Словенію

Коментарі