Захисник Лівого Берега: «Усі наші гравці мають бажання вийти в УПЛ»

Олег Соколов назвав суперника, з яким би хотів зіграти у перехідних матчах

Захисник «Лівого Берега» Олег Соколов поділився очікуваннями від перехідних матчів за право виходу до УПЛ. Київський клуб гарантував собі третє місце у Першій лізі, тож зіграє з 14-ю командою елітного дивізіону.

- Олеже, минулого туру «Лівий Берег» відігрався з 0:3 проти «Карпат». У психологічному плані нічия додала впевненості?

- Безумовно, для нас це суттєве досягнення. Це протистояння довело, що «Лівий Берег» може відіграти навіть такий гандикап. Отримали ще більше впевненості у власних силах. Відігратися з 0:3 - це дорогого коштує для нашої команди. За рахунок характеру та майстерності вирвали цю нічию.

- Вже завтра гратимете проти «Епіцентру». З турнірної точки зору гра нічого не вирішує, але все одно прагнете досягнути максимального результату?

- Безумовно, налаштовуємося лише на перемогу. Три матчі поспіль вдома не можемо виграти, тому хочемо порадувати власних вболівальників.

- Щасливі, що є гравцем команди у такий відповідальний період?

- Задоволений, що маю можливість грати за «Лівий Берег». Прагну разом із командою вийти до УПЛ. Зробимо все, що в наших силах.

- Ви виступали за «Лівий Берег» ще в Другій лізі. Напевно, у вас ще більше мотивації підвищитися у класі, адже пройшли такий непростий шлях?

- У всіх футболістів велика мотивація підвищитися у класі. Деякі з наших гравців вже грали в УПЛ, але переважна більшість не мали такої можливості. У плей-оф гратимемо тільки на перемогу.

- Можливо, з якимось конкретним суперником хотіли б зіграти у перехідних матчах?

- Хотів би зустрітися з «Металістом 1925», який грає у сучасний футбол. Був би щасливий, якби мали можливість зіграти з харків'янами. Думаю, що всі гравці нашої команди будуть дивитися протистояння «Металіста 1925» з «Вересом», яке пройде на Арені Лівий Берег.

- Матчі плей-оф пройдуть 29-го травня та 2-го червня. Чи готова команда до такого графіку?

- Думаю, що таке навантаження «Лівий Берег» витримає. У нас низка гравців, які готові довести свою здатність грати з перших хвилин. Впевнений, що не буде функціональних проблем.

- Чи задоволені виступами у Першій лізі, адже у дебютному сезоні виграли бронзові нагороди?

- Задоволені, але завжди хочеться фінішувати якомога вище. Було багато позитивних емоцій, але вистачало і негативних. За це ми і любимо футбол.

Руслан Травкін Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 24 червня 2024, 14:16 11

Колишній нападник київського «Динамо» оцінив гру героїв збірної України в матчі проти Словаччини