Жирона – Гранада. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

24 травня на «Монтіліві» пройде матч 36-го туру Прімери, в якому «Жирона» зустрінеться з «Гранадою». Поєдинок розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Жирона

Команда стала іспанським прикладом того, як цього сезону приємно дивує самобутній середняк - типу англійської Астон Вілли, німецького Штутгарта та італійської Болоньї. Тільки сенсації з інших топ-дивізіонів мали бекграунд, колишня історія з попередніми трофеями, а жиронці проводять лише четвертий сезон на такому рівні. А Довбик і зовсім дебютував, що не завадило йому набити два десятки голів. У підсумку результативність Артема стала важливим чинником дебютного успіху у вигляді виходу до Ліги чемпіонів. Щоправда, поки що відсвяткували його зарано: треба задовольнити УЄФА, якому не подобається аналогічний мажоритарний власник у Манчестер Сіті. Можливо, це відволікає і гравців, адже, перемігши Барселону, їй потім повернули друге місце, змарнувавши перемогу над Алавесом і програвши вдома Вільярреалу. Так, потім було обіграно Валенсію 3:1, але було очевидно, що піднятися з третьої позиції вже не встигнуть.

Ставки на матч Жирона - Гранада

Гранада

Клуб безславно закінчує нинішнє перебування у Ла Лізі. Воно виявилося мінімально коротким, лише нинішній сезон. Причому вже достроково, на початку травня стало зрозуміло, що виліт у Сегунду оформлено офіційно. Були надії на весняний ривок насридів за Сандоваля. Але, набравши 7 очок поспіль (перемоги з Алавесом та Осасуною вдома, нічия на полі Атлетіка), у травні аутсайдер знову почав програвати - не лише Севільї та мадридському Реалу, але навіть не особливо вмотивованому Райо Вальєкано. Втім, проти бджіл виходили вже фактично у статусі учасника Сегунди. У минулому турі навіть удома поступилися Сельті 1:2.

Статистика особистих зустрічей

У сезоні 2010/2011 у рамках Сегунди команди обмінялися перемогами. Знову перетнулися вони лише у вересні, і жиронці впевнено виграли на виїзді 4:2.

Прогноз

GGBET розуміє, що Жирона набагато сильніша, а її суперник просто перестав грати. Ставимо на те, що господарі поля зможуть виграти з форою -2 голи (коефіцієнт - 1,89).

Прогноз Sport.ua
Жирона
24 травня 2024 -
22:00
Гранада
Перемога Жирони з форою (-2) 1,89 Зробити ставку
Данііл Агарков Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 25 червня 2024, 22:31 8

Ресторан називається INCH

Коментарі