Екстренер Усика заявив, що в українця вкрали дострокову перемогу над Ф'юрі

Джеймс Алі Башир розкритикував дії рефері

Джеймс Алі Башир, колишній тренер Олександра Усика (22-0, 14 КО), впевнений, що рефері Марк Нельсон вкрав в українця дострокову перемогу в бою проти Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 KO).

«Бій пройшов, по суті, так, як я і говорив. Я прогнозував, що Усик зупинить його наприкінці бою. Усика обікрали із зупинкою. Я вважаю, що Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі технічним нокаутом. Я вважаю, що рефері повинен був втрутитися і відрахувати нокдаун. Але після того, як він відрахував «вісім», він дав йому ще майже вісім або дев'ять секунд. Для чого? Я не знаю, я не розумію. Це завадило технічному нокауту.

Після четвертого раунду Тайсон повернувся в бій, знайшов свій ритм, наносив хороші контрудари - аперкоти і хороші удари по корпусу. Але він був нестабільний, він не знайшов шаблон, щоб продовжувати це робити. Місцями він завдавав ударів, але Олександр тиснув ногами, не давав Тайсону спокою і перепочинку для підготовки ударів, які змогли б змінити поєдинок», - сказав Башир.

У ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик (22-0, 14 КО) в бою проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) завоював звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні. Усик переміг Ф'юрі розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113.

Володимир Клепач Джерело: Seconds Out
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 28 вересня 2024, 07:47 1

Дерек впевнений у перемозі Олександра

Коментарі