Колишній суперник Усика відреагував на перемогу українця в бою з Ф'юрі

Майкл Хантер стверджує, що все пройшло так, як він і очікував

Американський суперважковаговик Майкл Хантер (21-1-2, 15 KO) прокоментував перемогу Олександра Усика (22-0, 14 КО) в бою проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) за всі пояси в хевівейті.

«У Тайсона Ф'юрі сильні розумові здібності, він робить багато пасток, трюків і циганських штучок. Я просто думаю, що цього вечора це не спрацювало. Коли ти зустрічаєшся з кимось такого високого рівня, все трохи змінюється. Ти не можеш грати в такі ігри занадто часто.

Я припускав, що Усик програє першу половину бою, але потім продовжить і виграє весь бій. Я знав, що йому потрібно виграти пару раундів у першій половині бою. Я знав, що він виграє другу половину в кращій манері, і все сталося саме так, як я і говорив.

Усик виступає на високому рівні, тоді як Тайсон Ф'юрі протягом багатьох років був не в найкращій формі. Він був у нокдауні сім разів за кар'єру, тоді як Усик - жодного разу, і він виграв усе в любителях і в крузервейті. Я просто знаю, що змагання на такому рівні і така психологічна стійкість допоможуть йому впоратися», - сказав Хантер.

У 2017-му Майкл Хантер програв Олександру Усику, це досі його єдина поразка на профі-рингу.

У ніч на 19 травня український боксер Олександр Усик (22-0, 14 КО) в бою проти британця Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) завоював звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні. Усик переміг Ф'юрі розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113.

Володимир Клепач Джерело: ringnews24.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 27 липня 2024, 07:01 1

Іменитий британець відзначив Пола Батліна

Коментарі